Hoe we
kan helpen

Repbet B.V. biedt bouwploegen, inclusief specialisten in betonbouw, wanneer en waar u ze nodig heeft. Na twee decennia in de bouwsector laten we onze daden voor ons spreken. Bekijk ons portfolio om de projecten te zien waar we bijzonder trots op zijn.

We zijn begonnen als een betonconstructie bedrijf, en we hebben een enorme hoeveelheid professionele ervaring en vaardigheid op dit gebied.

Onze diensten omvatten:

  • Algemeen betonwerk

  • Bekisting en beton timmerwerk op elke schaal

  • Betonreparatie en onderhoud


Andere bouwdiensten Naast betonwerk kunnen we andere werkzaamheden leveren, waaronder maar niet beperkt tot:

  • Algemeen bouwwerk

  • Schoonmaakdienst op de bouwplaats

Wanneer u samenwerkt met Repbet,


worden uw behoeften vervuld met de hoogste professionele normen van kwaliteit en efficiëntie. Effectieve communicatie en flexibele oplossingen voor personeelsbeheer zorgen ervoor dat we het optimale team kunnen samenstellen voor uw specifieke klus.

Weet u nog steeds niet zeker of we kunnen leveren wat u nodig heeft om uw project succesvol te maken? Blader door ons portfolio. Dediversiteit en schaal van de projecten die we hebben voltooid laten zien welke services we bieden. Tevens kunt u de recensies van voorgaande klanten lezen, een bewijs van de kwaliteit die we leveren.

Neem contact met ons voor een offerte of om een afspraak te maken

Contact

Kris kan altijd snel schakelen en leveren wat hij belooft. Ik schakel Repbet regelmatig in als ik op zoek ben naar diverse functies op de bouwplaats.

Uitvoerder Civiel Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten
Dylan Bakker

Laatste projecten