Our clients

Testimonials

Betrouwbare partner voor het leveren van kundig personeel in de Civiele bouw. Mannen waarop en waarmee we kunnen bouwen.

Projectleider bij Mobilis TBI Infra
Reyer De Jong

Kris geeft leiding aan een goede groep vaklui bij Repbet die flexibel en multi inzetbaar zijn.Een aanrader voor het inhuren van arbeidskrachten.

Hoofd Uitvoerder beton bij CAS Bouwadvies
Cas Spoor

Kris kan altijd snel schakelen en leveren wat hij belooft. Ik schakel Repbet regelmatig in als ik op zoek ben naar diverse functies op de bouwplaats.

Uitvoerder Civiel Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten
Dylan Bakker

Reliable colleague and valuable member of the team.

Site Superintendent at BESIX NL
Peter Augustyn

Met Kris gaat samenwerken vanzelf. Hij staat samen met z'n manschappen altijd voor je klaar. Kris let op de kwaliteit van het geleverde werk en denkt mee met uitvoeringszaken. Voor het totaalbeeld aan werk in de betonbouw ben je bij Kris en z'n mannen aan het juiste adres. Een flexibele planning en waarmaken van afspraken maken Kris tot een waardevolle collega / onderaannemer.

Uitvoerder bij Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten
Rob de Graaf

Repbet (Kris) is de partner voor het leveren van vakkundig personeel in de betonbouw. Bij elke vraag, wordt snel naar een antwoord gezocht.

Supervisor at Bouwbedrijf Vrolijk BV
Marten van der Lee

Vlotte opvolging en flexibele inzet. Focus ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Correcte partij waarmee het prettig samenwerken is.

BESIX NL
Edwin de Ridder

Get in touch to discuss your needs, get a quote or arrange a site visit

Get in touch

Our projects